14 березня 2023

Обери професію своєї мрії

                              У межах Всеукраїнського проєкту з профорієнтації                                                  та побудови кар’єри 

                                      «Обери професію своєї мрії» 

        Бажаючим поступити у вищі військові навчальні                                           заклади і школи сержантів

Відповідно до умов вступу до Вiйського коледжу сержантського складу ВІТІ ( м. Полтава) у 2023 році, вступ на навчання  цивільної молоді здійснюється у формі національного мультимедійного, тесту  або вступних іспитів . Юнаки та Дівчата безштовно отримають цивільну спеціальність за освітньо професійним ступенем фахової передвищої освіти "фаховий молодший баклавр", освітньо-професійними програмами (спеціальностями)

“ Компютерні науки “, “ Телекомунікації та радіотехніка” .

Прошу звернути увагу на наступне:

1. Навчання у колеледжі, проживання, харчування, обмундирування безкоштовні ;

2. Гарантоване працевлаштування випускників (проходження вiйськоло служби за контрактом в Збройних Силах Укаїни) . Випускники нашого закладу, кiм того, матимуть велику перевагу щодо призначення на посади молодших командирів, матимуть освіту, та відповідну  їй вище грошове забезпечення, порівняно з радовими служби за контрактом

3. Спеціальності, повністю сумісні з цивільною сферою життя : спеціальність 122 - Телекомунікації та радіотехніка ;

4. Військовослужбовці мають повний соцiальний пакет " вiдповiдно законодавств

5. Заробітна плата випускників в даний час-понад 20000 грн.;

6. Військовослужбовці мать змогу отримувати пенсію через 25 років вислуги ;

- щорiчна оплачувана відпустка

- безкоштовне лікування

- можливість подальшого навчання

- можливість стати на житлову  чергу і отримання житла в держави (зараз в Україні  стати на чергу буває складно внаслідок вiдсутності мiсця роботи), або отримання пільгового бeзстрокового  кредиту в рамках програми молодіжного кредитування. Крім того, згідно наказу Міністерства оборони, сержанти (наші випускники) забезпечуються службовим житлом або отримують, компенсацію за піднайом житла.

7. На навчання приймаються як юнаки, так і дівчата .

8. Є можливість одночасно отримати освіту (фаховий молодший Бакалавр) а також бути працевлаштованим на начальниких посадах молодшого командного складу. При цьому, повний термін навчанни в коледжi зараховується як термін проходження строкової вiйськової служби.

9. Після закінчення навчання випускники колоджу мають можливість продовжити навчання за спорідненими напрямами підготовки у будь-якому ВВНЗ країни за освiтньо-квакваліфікаційними рвнями “бакалавр” та “магістр”. Випускники мають змогу продовжити навчання у Вiйськовому інституті телекомунікацій та інформатизації iменi Геоїв Крут (м.Київ), отримати звання фіцера та при цьому підчас навчання отримувати замiсть стипендії заробітню плату з останього мiсця служби (20200-21500 ГРН.).  Переважна більшість наших випускникiв вже навчаються в Киеві (BITІ), Харковi (ХНУПС). Житомирі і одночасно отримують замість стипендії заробітну плату з останнього місця служби.

10. Прохідний бал для вступу знижено до мiнiмального - 100 балів, є можливість вступу за результатами вступних іспитів підчас роботи приймальної комісії.

11. В 2023 році вступ на навчання здійснюється у формі національного мультимедійного тесту або вступних іспитів, обраних на власний розсуд вступника (українська мова, математика, та один предмет на вибір : фізика або історія України )

Контактний телефон.+380667148179, ЛЕБЕДЕВ Сергій Олександрович. Дякую за допомогу, разом до перемоги!

 























Немає коментарів:

Дописати коментар